top of page

Keman kursu Beylikdüzü ve Kreas Sanat

Müziğin üretimi ve icrası yüzyıllardır insanoğlunun hayatında önemli bir yer kaplamakta hatta ihtiyaç karşılamaktadır. İnsanoğlu bu yaratım ve seslendirme sürecinde üstün başarılara imza atmıştır. Bu sonuçlara ulaşmak da disiplinli ve odaklı yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkmıştır.

Toplumlar ve/veya devletler bu sonuçlara ve estetik yaratım ve performansa ulaşmak için çocuklarını belirli konservatif süreçlerle yetiştirmiş ve dünya çapında bugün dinlediğimiz sanatçı ve icracıları göz önüne çıkarmıştır.

 

Türkiye'de müzik eğitimi konservatuvarlar ve güzel sanatlar kurumları aracılığı ile bir düzen içerisindedir. Yeni dünya iletişim çağında bu enstrüman eğitimine ek fırsatlar yaratmıştır. Royal Academy of Music, ABRSM Türkiye uzaktan sertifika ve diploma programları ile bugün en iyi ve en içerikli sistemi uygulamaktadır. Enstrüman eğitiminde Kreas Sanat Beylikdüzü keman kursu için bu programı izler. Eş zamanlı örgün öğretimlerini sürdüren öğrenciler dünyanın en prestijli konservatuvarını Beylikdüzü'nde bitirme şansı yakalar. Her yıl çok sayıda öğrencimiz bu sınavlara girer ve başarı oranımız %100 dür.

 

Aynı zamanda ABRSM İstanbul sınav merkezi olan Kreas sanat Beylikdüzü keman kursu öğrencilerine ek olarak bir müzikal etkinlik sınıfı hazırlar ve kulak eğitimi, müzik teori gibi derslerden ücretsiz faydalandırır. Keman dersi içeriği ve daha önceden bu eğitime başlayan öğrencilere hazırlayacağımız özgün çalışma programları için halkla ilişkiler uzmanaları Kreas Sanat Beylikdüzü'nde sizi bekliyor olacaklar.

485 görüntüleme0 yorum
bottom of page