top of page

Kreas Sanat Beylikdüzü bateri kursu

Tarih boyunca besteciler sesin tını, nüans, genlik yönünden ihtiyaçlarını keşfetmiş ve insanoğlu bu arayışlar doğrultusunda enstrümanlar meydana getirmiştir.

Enstrüman eğitiminde deneyim ile sabit bir ayrım çıkar ortaya. Tüm enstrümanların virtüöz derecesinde icrası, geliştirilişmiş olağan üstü beceriler gerektirse de, oyun çağına girmiş bir çocuk içlerinden bazıları ile daha kolay iletişim sağlar. Bateri, vurmalı çalgılar ve piyano gibi, sesin üretilmesinde daha kolay mekanizmalara sahip enstrümanlar bu yaş grubu için öne çıkar.

Kreas Sanat Beylikdüzü bateri kursu diğer tüm sıradışı durumları da pek tabii gözeterek bir içerik oluşturur.


Çocuklarda oyun çağı ile birlikte gelişmiş ve bu tip eğitimlerle daha olumlu sonuçlar doğuran ince ve kaba motor gelişimleri enstrüman eğitimi ile örtüşüyor. Ayrıca beyin gelişimlerinde el, ayak koordinasyonlarının çalışma prensibi başka hiçbir eğitimden alamayacağı katkılar sağlıyor.


Bateri kursu Beylikdüzü semtinde, hem Londra'da Rockschool konservatuvarının diploması ile hem de öncesinde Kreas Sanat Akademisi'nin orijinal programları ile İstanbul'da öne çıkıyor. Kreas Sanat Beylikdüzü bateri dersi için bir özel ders ve teorik çalışmalar için de grup sınıflarına katıldıkları bir içerik sunuyor.



666 görüntüleme0 yorum
bottom of page